新东方网>英语>口译翻译>试题>模拟试题>口译模拟题>正文

2013年中级笔译综合模拟试题(2)

2013-03-01 11:30

来源:网络

作者:

  21. He remained calm In the face of the impending danger.

  A. terrific B. trivial C. astonishing D. imminent

  22. “Holmes!” I whispered. “What on earth are you doing in this disgusting place?”

  A. humble B. unpleasant C. underprivileged D. noisy

  23. The futility of the program resulted from poor planning. A. possible failure in the future

  B. ineffectiveness and uselessness C. blindness to its mistakes D. potential disaster

  24. Construction of the gigantic office building in this city was for years intermittent

  A. stopping and starting at intervals B. something that will happen soon

  C. being watched with keen interest D. anything that comes and goes

  25. Although many modifications have been made in it, the game known in the United States as football can be traced directly to the English game of rugby.

  A. rules B. changes C. demands D. leagues www.ExamW.CoM

  26. Your silence implies countenancing his abject behavior; therefore please clarify your stand to him.

  A. supporting B. obscuring C. concealing D. assisting

  27. The graduate committee must be in full accord in their approval of a dissertation.

  A. indecisive B. sullen C. vocal D. unanimous

  28. We regret being unable to entertain your request for providing free boarding to 15 sportsmen for two weeks.

  A. receive B. comply C. coincide D. consider

  29. Justices of the peace have jurisdiction over the trials of some civil suits and of criminal cases involving minor offenses.

  A. superiority B. authority C. guidance D. consider

  30. One of the things we have to do to prevent a pandemic is to make sure people understand and know what they can do to minimize the commotion.

  A. command B. collusion C. turmoil D. tutelage

  31. One of the effective ways to lessen environmental pollution is the reservation and protection of more swamps.

  A. vast thick corals B. pockets of wet land C. warm volcanoes D.millions of bees and wasps

  32. The word “wrath” in The Grapes of Wrath by the Nobel prize winner John Steinbeck probably means:

  A. great anger B. large crowds C. hard labor D. sudden storms

  33. The artist spent years on his monumental painting, which covered the whole roof of the church, the biggest in the country.

  A. archaic B. sentimental C. outstanding D. entire

  34. The ancient Jewish people regarded themselves as the salt of the earth, the chosen few by God to rule the world.

  A. outcast B. elite C. nomad D. disciple

  35. Many of the electric and electronic products we purchase and consume today are what some industrial experts call “homogenous toys”.

  A. identical B. homosexual C.unrelated D. distinguishable

  答案:21. D 22. B 23. B 24. A 25. B 26. A 27. D  28. D 29. B 30. C 31. B 32. A 33. C 34. B 35 .A

编辑推荐

  >>2012年11月翻译资格考试口译真题(网友版)汇总

  >>全国翻译专业资格考试经典问题答疑

  >>2013年各地CATTI报名信息汇总

  >>中级口译:汉译英口译必备15篇

  >>全国外语翻译证书考试(NAETI)报考指南大全

  >>高口必备:高级口译英译汉必备15篇

  >>更多写作请关注新东方网口译翻译频道

(编辑:何莹莹)

官方微信:新东方英语 (微信号:xdfyyw

听说读写译学习方法、英美剧最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 听力
  • 口语
  • 阅读
  • 娱乐
  • 词汇
  • 写作

            新东方英语辅导专区

            班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

            焦点推荐

            版权及免责声明

            凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

            本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

            如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

            热搜关键词