新东方网>英语>口译翻译>试题>模拟试题>口译模拟题>正文

2013年中级笔译综合模拟试题(1)

2013-03-01 11:28

来源:网络

作者:

  1. The Kyoto Protocol has been designed to ____ the global environmental problems. A. dress B. address C. stress D. distress

  2. Part of the investment is to be used to ____ that old temple to its original splendor. A. rest B. recover C. replace D. restore

  3. The list of things we need to think about which will be ______ by climate change is endless.

  A. affiliated B. affected C. affirmed D. effected

  4. Now a single cell phone is able to store a large ____ of information about an individual life.

  A. deal B. number C.amount D. account

  5. We will not be held responsible for any damage which results ____rough handling. A. from B. off C. in D. to

  6. Our products are displayed in Stand B22, ____ you will find me during office hours. A. when B. which C. that D. where

  7. We cannot see any possibility of business _____ your price is on the high side of the prevailing market trend.

  A. which B. since C. that D. though

  8. Over a very large number of trials, the probability of an event _____ is equal to the probability that it will not occur.

  A. occurring B. occurred C. occurs D. occur

  9. “They’re the best team I’ve seen thus far,” says ____ men’s basketball coach Larry Brown.

  A. American’s B. US C. the USA D. United State of America

  10. Many Americans do not understand why there is so much international criticism of the US policy on ____ change.

  A. atmosphere B. sky C. weather D. climate

  11. In order to obtain the needed information, you should write simply, clearly, and concisely ____ the reader wants to know.

  A. what B. that C. so that D. which 来自www.Examw.com

  12. Regarding insurance, the ____ is for 110% of the invoice value of the goods that a manufacturer wants to export.

  A. amount B. cover C. insurance D. premium

  13. Since the shipment consists of seasonable goods. it is important that it is ____ as soon as possible.

  A. deleted B. demanded C. delivered D. detached

  14. The long service of decades of the to-be-retired with the company was ____ a present each from the President.

  A. confirmed by B. recorded in C. acknowledged wit D. appreciated for

  15. Home to magnates and gangsters, refugees and artists, the city was, in its ____ a metropolis that exhibited all the hues of the human character. A. prime B. primary C. privacy D. probation

  16. Buildings in the southeast of the UK are going to have to be constructed ____ those in Scotland if the report findings are correct. A. as B. like C. likely D. are like

  17. The state of Michigan now requires sports fans to make an annual ____ of $125 to $500 a seat to keep their end zone perches at Michigan Stadium. A. tributary B. attribution C. contribution D. distribution

  18. The possibilities for ____ energy sources, including solar power, wind power, geothermal power, water power and even nuclear energy promise greatly to the earthlings. A.altitude B.alternate C.alternating D. alternative

  19. Americans who consider themselves ____ in the traditional sense do not usually hesitate to heap criticism in domestic matters over what they believe is oppressive or wasteful. A. pedestrian B. penchant C. patriotic D. patriarch

  20. The countries that are being blamed for the extra greenhouse gases in the atmosphere are the rich and developed countries. On a different ____, the developing countries feel they will suffer the most of it. A. nod B. note C. norm D. notion

  答案: 1. B 2. D 3. B 4. C 5. A 6. D 7. B 8. A 9. B 10. D 11. A 12. D

  13. C 14. C 15. A 16. B 17. C 18. D 19. C 20. B

编辑推荐

  >>2012年11月翻译资格考试口译真题(网友版)汇总

  >>全国翻译专业资格考试经典问题答疑

  >>2013年各地CATTI报名信息汇总

  >>中级口译:汉译英口译必备15篇

  >>全国外语翻译证书考试(NAETI)报考指南大全

  >>高口必备:高级口译英译汉必备15篇

  >>更多写作请关注新东方网口译翻译频道

(编辑:何莹莹)

官方微信:新东方英语 (微信号:xdfyyw

听说读写译学习方法、英美剧最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 听力
  • 口语
  • 阅读
  • 娱乐
  • 词汇
  • 写作

            新东方英语辅导专区

            班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

            焦点推荐

            版权及免责声明

            凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

            本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

            如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

            热搜关键词